Dragsholm Erhvervsnetværk

Dragsholm Erhvervsnetværk er et samarbejde med Dragsholm Golfklub og startede op september 2017. Til informationsmødet var der fremmødt omkring 40 potientielle netværksdeltagere. De 22 meldte sig ind straks og her i april 2018 har netværket 51 medlememer. 

Netværket faciliteres af Pernille Stockfleth

Dragsholm Erhvervsnetværk. Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle Kirkeby

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring erhvervsnetværk er et samarbejde med Hjørring Golfklub.

Netværket havde kick Off medio marts 2018, hvor 43 var mødt frem. Allerede på dagen var der 19 tilmeldte og her ved udgangen af april mdr. har netværket 26 medlemmer. 

Der er store forventninger til udviklig af netværket, som består af et bredt udsnit af forskellige brancher. Netværket faciliteres af Pernille Jacobsen.

Randers Fjord Erhvervsnetværk

Randers Fjord Erhvervsnetværk er et sambejde med Randers Fjord Golfklub.

Netværket havde Kick Off ultimo marts 2018, hvor 47 var mødt frem til morgenmad. På dagen var der 11 der meldte sig ind - og ugen efter mødet var netværket oppe på de 18 medlemmer, som var minimum for opstart. Efter aprilmødet, som var velbesøgt af gæster er vi nu oppe på 25 medlemmer.

Erhvervsnetværket har fået LAG støtte på kr. 173.000 over 2 år. og kan se frem til en kraftig profilering af netværket. 

Netværket faciliteres af Pernille Jakobsen

Syddjurs Erhvervsnetværk

Syddjurs erhvervsnetværk er et samarbejde med Kalø Vig Golfklub.

Netværket har nu kørt i 9 måneder har er i en rigtig god udvilkilng. Den skriftlige evalueringen af netværket i december mdr. var yders positiv. Der er pt. 27 medlemmer af netværket.

Facilitator på netværket bliver Kristine Hejgaard

Odsherred Nord Erhvervsnetværk

EOdsherred Nord Erhvervsnetværk er et samarbejde med Odsherred Golfklub.

Netværket har kickoff den 11. april 2019

 

Kjellerup Erhvervsnetværk

Kjellerup Erhvervsnetværk var et netværk som var etableret i samarbejde med fodboldklubben Kjellerup IF og Arena Midt. Netværket blev drevet og faciliteret efter sponsornets koncept og udviklede sig på 2 år til at være et aktiv for byens og omegnens erhvervsledere. Der var omkring 50 medlemmer af netværket, da sponsornet afsluttede samarbejdet med Erhvervsnetværket.  

Lone Kalstrup faciliterede netværket

Frederikssund Erhvervsnetværk

Frederikssund Erhvervsnetværk startede op i april 2017 og har nu 12 mder. efter 32 netværksmedlemmer. Interessen for netværket er voksende, hvilket bl.a. kan ses på antallet af gæster til de enkelte møder. I november 2017 er netværket evalueret via en Survey. Evalueringen taler sit klare sprog om, at der er et stort udækket behov for et Erhvervsnetværk, hvor medlemmerne får mulighed for at sætte sig selv i spil samtidig med at der udvikles og udbygges nye relationer.

Frederikssund Golfklub valgte efter udløb af den 2 årige aftale selv at adminsitrere netværket.