Om os

Alle medarbejdere har ledelsesmæssige erfaringer. Partnerne i Sponsornet har desuden erfaringer med virksomhedsdrift samt erfaringer fra sportsverdenen, hvor de har arbejdet med markedsføring og salg af sponsorater.

Mød medarbejderne

Sponsornet har omfattende kompetencer i opbygning af netværk, netværksfacilitering, koordinering og udførelse af de administrative opgaver, der er forbundet med et velfungerende Erhvervsnetværk.

Facilitatorene i Sponsornet er alle professionelle og med flere års erfaringer i arbejdet med relationer mellem mennesker. Via vores egen uddannelse sikres det, at alle facilitatorene har de kvalifikationer og det værdigrundlag, der skal til for at leve op til vores standard.  

Pernille Jacopsen (Facilitator)

Pernille Jakobsen er ejer af konsulentvirksomheden CoMate, der tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor HR og ledelse. Pernille er desuden salgspartner hos Musskema.dk –  der tilbyder en brugervenlig digital løsning til medarbejderudvikling.

Pernille var i flere år teamleder hos KMD og har desuden en bred erfaring indenfor salg, rekruttering, personaleadministration og kompetenceudvikling.

Pernille lever højt på at se folk lykkes, er en udpræget teamplayer og nyder at sparre og dele erfaringer med andre.

 

Pernille Stockfleth (Facilitator)

Pernille søger ny inspiration, kompetencer og udfordringer hele tiden. Hun er en levende fortæller, der med sit sprudlende sprog og medrivende billedrige univers giver liv til historier der ikke kun underholder & rører, men også spænder vidt. Pernille Stockfleth har en fortid med både musik, teater og pædagogik i bagagen. Hun har spillet teater i teatergruppen Dr. Dante, og hun har sunget rytmisk musik i en årrække. 

Jeanne Bøgebjerg Jørgensen (Facilitator)

Jeanne er indehaver af virksomheden PeopleMind, hvor hun arbejder med coaching af ledere og medarbejdere. Hun er certificeret business coach.

Hun er særligt optaget af den personlige effektivitet og laver workshops og holder foredrag om selvledelse og overspringshandlinger.

Jeanne har 16 års erfaring som underviser og koordinator på skoleområdet. Hun har læst master i psykologi og brænder for at arbejde med udvikling af mennesker. Hun har desuden ledererfaringer fra detailbranchen med i bagagen.

Kristine Hejgaard (Facilitator)

Kristine er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus. Kristine har sin egen virksomhed - Human Resources. Kristine arbejder bl.a. med strategisk rådgivning, personlig coaching og er professionelt bestyrelsesmedlem i flere store virksomheder. 

Lise Kjærgaard (Facilitator)

Lise er indehaver af konsulentvirksomheden Lise Kjærgaard – Procesledelse, der blandt andet tilbyder facilitering af processer og møder.

Lise er særligt optaget af at forbedre proces- og mødeledelse i virksomheder.

Lise faciliterer for en bred vifte af samarbejdspartnere indenfor det offentlige, organisationer og private virksomheder. Temaerne omhandler ofte samarbejdskultur, kommunikation, forandringsprocesser, optimering af arbejdsgange.