Om os

Alle medarbejdere har ledelsesmæssige erfaringer. Partnerne i Sponsornet har desuden erfaringer med virksomhedsdrift samt erfaringer fra sportsverdenen, hvor de har arbejdet med markedsføring og salg af sponsorater.

Mød medarbejderne

Sponsornet har omfattende kompetencer i opbygning af netværk, netværksfacilitering, koordinering og udførelse af de administrative opgaver, der er forbundet med et velfungerende Erhvervsnetværk.

Facilitatorene i Sponsornet er alle professionelle og med flere års erfaringer i arbejdet med relationer mellem mennesker. Via vores egen uddannelse sikres det, at alle facilitatorene har de kvalifikationer og det værdigrundlag, der skal til for at leve op til vores standard.  

Birgitte Sand Munk (Facilitator)

Birgitte Sand Munk er indehaver af Garncafe Madsine, samt partner hos konsulentvirksomheden SANDMUNK, der blandt andet tilbyder ledelsesrådgivning og coaching. Birgitte har mange års erfaring med sparring og rådgivning indenfor ledelses- og forretningskommunikation. Har arbejdet med en bred vifte af kommunikationskanaler, facilitering af workshops og marketingsaktiviteter, samt undervisning. Birgitte er uddannet Cand.mag i kommunikation og erhvervspsykologi, certificeret coach, samt lærer i tekstilhåndværk og design.

 

Pernille Jacopsen (Facilitator)

Pernille Jakobsen er ejer af konsulentvirksomheden CoMate, der tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor HR og ledelse. Pernille er desuden salgspartner hos Musskema.dk –  der tilbyder en brugervenlig digital løsning til medarbejderudvikling.

Pernille var i flere år teamleder hos KMD og har desuden en bred erfaring indenfor salg, rekruttering, personaleadministration og kompetenceudvikling.

Pernille lever højt på at se folk lykkes, er en udpræget teamplayer og nyder at sparre og dele erfaringer med andre.

 

Pernille Stockfleth (Facilitator)

Pernille søger ny inspiration, kompetencer og udfordringer hele tiden. Hun er en levende fortæller, der med sit sprudlende sprog og medrivende billedrige univers giver liv til historier der ikke kun underholder & rører, men også spænder vidt. Pernille Stockfleth har en fortid med både musik, teater og pædagogik i bagagen. Hun har spillet teater i teatergruppen Dr. Dante, og hun har sunget rytmisk musik i en årrække. 

Betina Ingerslev (Facilitator)

Betina Ingerslev er Konsulent, cand.merc.psyk. erhverspsykologi

Hun har særlig erfaring og kompetence inden for gruppe- og socialpsykologi, psykisk arbejdsmiljø, samarbejde, teamudvikling, Styrkebaseret ledelse

Autoriseret Belbin ® konsulent

Lone Kalstrup (Facilitator)

Partner Lone Kalstrup driver ved side af Sponsornet egen virksomhed pythea.dk. Lone Kalstrup er cand oecon og har flere års erfaring som forvaltningsdirketør. Herudover har hun gennem 10 år været facilitator for flere direktørnetværk inden for fødevarbranchen. Herudover er hun faciltator for sponsornetværk inden for golf og fodbold.

Facilitator (Facilitator)

Dorthe Ingerslev er Chefkonsulent HD(O). Er DiSC-ekspert i  udvikling & kommunikation

Særlig erfaring og kompetencer inden for ledelse, kommunikation og samarbejde. Specialist i DiSC-profiler til brug i ledelse, salg, samarbejde og personlig udvikling. 

Kristine Hejgaard (Facilitator)

Kristine er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus. Kristine har sin egen virksomhed - Human Resources. Kristine arbejder bl.a. med strategisk rådgivning, personlig coaching og er professionelt bestyrelsesmedlem i flere store virksomheder. 

Lise Kjærgaard (Facilitator)

Lise er indehaver af konsulentvirksomheden Lise Kjærgaard – Procesledelse, der blandt andet tilbyder facilitering af processer og møder.

Lise er særligt optaget af at forbedre proces- og mødeledelse i virksomheder.

Lise faciliterer for en bred vifte af samarbejdspartnere indenfor det offentlige, organisationer og private virksomheder. Temaerne omhandler ofte samarbejdskultur, kommunikation, forandringsprocesser, optimering af arbejdsgange.

Cathrine Reinert (Facilitator)

Cathrine er indehaver af firmaet by Reinert som bl.a. arbejder med Public relations og kommunikation.

Cathrine arbejder som Konferencier og ordstyrer samt kommunikationskonsulent i Kolding Kommune

Cathrine er bl.a. uddannet journalist og har arbejdet hos TV 2 i 8 år bl.a. som Livereporter på TV 2 News, journalist på 19 nyhederne. Var med til at starte TV 2 Radio i 2007

Helle Wolder Christiansen (Facilitator)

Helle er cand.mag., i projekt- og procesleder. Helle er certificeret coach og uddannet Mental Robusthedstræner.

Helle har i mange år arbejdet som konsulent indenfor det offentlige med emner som sundhed, ældre, børn og uddannelse. Helle er en erfaren underviser, foredragsholder og facilitator. Hun ejer virksomheden Konsulentfirmaet Helle Wolder.

Cecilie Højmark (Juniorkonsulent)

Cecilie er 19 år gammel og har i sommer afsluttet som STX student. Cecilie er en aktiv sports pige og er bl.a. dansk juniormester i synkronsvømning. Ved siden af jobbet i Sponsornet arbejder hun som livredder og svømmetræner. Bl.a.

Cecilie har valgt et sabbatår inden hun startet på universitet til næste sommer, hvor hun planlægger at studere ernæring og sundhed i Århus

John Astrup (Adm. direktør)

John Astrup har de sidste 10 år drevet egen konsulentvirksomhed (Pythea.dk), hvor facilitering af netværk har været en del af virksomheden arbejdsområde. De erfaringer, der er opnået gennem dette arbejde, vil blive videreført og videreudviklet i Sponsornet. John har gennem en årrække arbejdet som skoleleder og forvaltningdirektør.