Om os

Alle medarbejdere har ledelsesmæssige erfaringer. Partnerne i Sponsornet har desuden erfaringer med virksomhedsdrift samt erfaringer fra sportsverdenen, hvor de har arbejdet med markedsføring og salg af sponsorater.

Mød medarbejderne

Sponsornet har omfattende kompetencer i opbygning af netværk, netværksfacilitering, koordinering og udførelse af de administrative opgaver, der er forbundet med et velfungerende Erhvervsnetværk.

Facilitatorene i Sponsornet er alle professionelle og med flere års erfaringer i arbejdet med relationer mellem mennesker. Via vores egen uddannelse sikres det, at alle facilitatorene har de kvalifikationer og det værdigrundlag, der skal til for at leve op til vores standard.  

Facilitator

Pernille sørger for at få ny inspiration, kompetencer og udfordringer hele tiden. Hun er en levende fortæller, der med sit sprudlende sprog og medrivende billedrige univers giver liv til historier der ikke kun underholder & rører, men også spænder vidt. Pernille Stockfleth har en fortid med både musik, teater og pædagogik i bagagen. Hun har spillet teater i teatergruppen Dr. Dante, og hun har sunget rytmisk musik i en årrække. 

Facilitator

Betina Ingerslev er Konsulent, cand.merc.psyk. erhverspsykologi

Hun har særlig erfaring og kompetence inden for gruppe- og socialpsykologi, psykisk arbejdsmiljø, samarbejde, teamudvikling, Styrkebaseret ledelse

Autoriseret Belbin ® konsulent

Facilitator

Partner Lone Kalstrup driver ved side naf Sponsornet egen virksomhed pythea.dk. Lone Kalstrup har gennem 10 år været facilitator for flere direktørnetværk inden for fødevarbranchen. Herudover er hun faciltator for sponsornetværk inden for golf og fodbold.

Facilitator

Dorthe Ingerslev er Chefkonsulent HD(O). Er DiSC-ekspert i  udvikling & kommunikation

Særlig erfaring og kompetencer inden for ledelse, kommunikation og samarbejde. Specialist i DiSC-profiler til brug i ledelse, salg, samarbejde og personlig udvikling. 

Direktør og Partner John Astrup har de sidste 10 år drevet egen konsulentvirksomhed, hvor facilitering af netværk har været en del af virksomheden arbejdsområde. De erfaringer, der er opnået gennem dette arbejde, vil blive videreført og videreudviklet i Sponsornet

Skriv en tekst her